Amnesty groep
Amersfoort
 Van oktober t/m mei kun je bij De Lieve Vrouw een spraakmakende film zien, met een inleiding of nagesprek, georganiseerd door de vrijwilligers van Movies that Matter On Tour Amersfoort.

 

logo on tour amersfoort

 

 

Ben jij een filmliefhebber? En wil je een bijdrage leveren aan een betere wereld, hoe klein ook? Dan zijn wij op zoek naar jou

‘Movies that Matter’, het filminitiatief van Amnesty International, vertoont eenmaal per maand in Amersfoort een film over mensenrechten. De films zijn favorieten van het jaarlijkse ‘Movies that Matter’ filmfestival in Den Haag en worden vertoond in Theater De Lieve Vrouw. Voorafgaande aan de film is er een korte inleiding, na de film volgt een gesprek. Waar mogelijk een ervaringsdeskundige gekoppeld aan de betreffende film. De organisatie van ‘Movies that Matter’ in Amersfoort is in handen van de lokale groep van Amnesty leden.

We zoeken: mensen die het leuk vinden om te organiseren, om sprekers te zoeken bij de films en om gastheer/gastvrouw te zijn. Jong of oud, vrouw of man, met wortels in Nederland of daarbuiten – iedereen die een paar uurtjes per maand wil meedoen is welkom.

Wij bieden: De mogelijkheid films al vóór de vertoning te bekijken. Ontmoeting met ervaringsdeskundigen gekoppeld aan een bepaalde film. Training en deelname tijdens het jaarlijkse ‘Movies that Matter’ festival in Den Haag.

Geïnteresseerd? Heb je nog vragen? Mail snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een whatsapp naar 06-45705650